Fémszerkezet gyártás

Fémszerkezet

Az Opus Team Kft. 2019-ben kezdte meg működését Berettyóújfaluban. Telephelyünk a berettyóújfalui ipari park nyugati részén található. Magas hozzáadott értékű acélszerkezet gyártóüzem, mely széles körben kínál fémipari termékeket és szolgáltatásokat.

Gépparkunk

Gyártókapacitás:

3000 tonna/év

_BLG0176
10 db GEMMOR CO2 hegesztő terminál;

A gemmor rendszer nagymértékben hozzájárul a termelő cégek versenyképességének nagyfokú javulásához, a gyártás optimalizáláshoz. A hegesztési folyamat valós időtartama mérhető és dokumentálható. A lehegesztett varratok mérhetően jobb minőségűek.

daru
2 db, egyenként 20 T emelési kapacitású híddaru;
image0

D8C6000 CNC vezérlet lángvágó berendezés;

A GCE Fit technológiának köszönhetően pontos a vágás biztonsága, hatékonysága. Munkaszélesség: 2.000 mm. Munkahosszúság: 6.000 mm Vágási teljesítmény: 10-300 mm.

szemcseszóró-festő

Festő- és szemcseszóró berendezés;

A szóróházban zárt térben, szabadsugaras technológiával, kézi szemcseszórással végezhető a felülettisztítás. A festőkabin megfelel a mai kor környezetvédelmi előírásainak, folyamatosan szabályozható a kabin hőmérséklete és páratartalma, amivel biztosított a magasfokú minőségi felületkezelés. A festő- és szemcseszóró berendezés mérete: 13,0 m * 6,0 m alapterületűek és 5 m belmagasságúak, melyek biztosítják a nagyméretű munkadarabok megmunkálását is.

Kiemelt szolgáltatásaink:

kiemelt3

Telephelyünk:

10000 m2 terület közel 1000 m2 daruzott gyártócsarnok

Minőségbiztosítás:

  • korszerű új géppark;
  • minősített és képzett hegesztő, lakatos szakemberek;
  • IPAR 4.0 hegesztőfelügyeleti vállalatirányítási rendszer;
  • komplexitás amely magába foglalja a projekt generálást, pályázatírást, projektmenedzsmenti tevékenységet, kivitelezést. A pályázatok révén szerzett széleskörű kapcsolatok és megvalósítási tapasztalatok hasznosítása megfelelő alapot nyújt.

 

Építkezés

Átadó

Fémszerkezet gyártás telephely:

4100 Berettyóújfalu, Téglapart utca hrsz: 5793/3

GPS KOORDINÁTA:  47°12’49.8″N 21°32’50.8″E